چه سخت است اخبار مرگ شخصیتهای سیاسی را یکی پس از دیگری شنیدن. مدت کوتاهی از مرگ چند تن از شخصیتهای سیاسی، ادبی و هنری نگذشته بود و اشک چشمان دوستداران آنان نخشکیده بود که خبر مرگ محبوب دلهای مردم ستم دیده و فرهنگ دوستان ایران، رضا فاضلی به شدت ما را شوکه نمود و اما نیز، چه سخت تر است که یادآوری کنیم که سالیان پیشتر رژیم سراسر ظلم و مستبد دینی ایران، پسر عزیز و دلبرش را از او و خانواده اش ربود و سلاخی نمود و به دنبال آن 3 سال قبل هم، دختر مهربانش به علت بیماری ابتلا به سرطان تسلیم مرگ گشت و برای همیشه با زندگی وداع نمود.
زنده یاد رضا فاضلی با آنکه یک هنرمند بود اما درک عمیق او از ظلمهای وارده بر مردم ایران و نیز شرایط سخت توأم با رنج و اندوه آنان، وجدان بیدار وی را بیدارتر نمود و به آزاد مردی مبدل ساخت که هنر و تاریخ سیاسی را با زیبایی هر چه تمامتر در هم آمیخت و در پی آن با رسای سخن و بلاغت بی مانند به آموزشهای فرهنگی مردم کشورش اقدام ورزید.
رضا فاضلی عمر زیادی از زندگی اش را صرف جنبش بیداری مردم میهن و رهایی از ستم نه خویشتن، تعصب و جهل و خرافات نمود. یقیناً درگذشت او ضایعه بزرگ فرهنگی تاریخی است.اما او به نیکی به تاریخ پیوست و نامی جاودانه در سرزمین جاودان ایران از خود برجای گذاشت، چیزی که باعث شداو را به تاریخی با صفات نیکو پیوند دهد، آزادگی، حس مردم دوستی و نیز کار بزرگ نوین فرهنگی توأم با خلقت و جسارت مثال زدنی او بود.
در واقع او بازگو کننده فریاد دادخواهی و اعتراض پنهان درونی چند صد ساله مردم ایران به خود آنان بود. افسوس و بسیار افسوس که او دیگر در میان ما نیست اما بسیار خرسندیم که اندیشه او چه قبل و چه بعد از آزادی ایران در میان مردم ایران بوده و راهگشای راه آنان خواهد بود.
دانشجویان زندانی سیاسی
1 - غلامرضا مهاجری نژاد 2 رضا اشرفپور 3- حمید علیزاده 4 - فرزاد عزیزان
5- کیانوش سنجری 6- امین موحدی 7- کورش صحتی 8- علیرضا بردبار
9- علیرضا رنجبر 10- اردشیر زارع زاده 11- ماشاالله عباس زاده 12 - مهدی هویزی 13- رحیم رمضانی 14- فرزاد حمیدی 15 - منوچهر محمدی
پ.ن.2. تقویم ایرانی را از لینک زیر دریافت نمایید
http://rezafazelipars.blogspot.com/2009/04/blog-
post.html
پ.ن.3. مراسم يادبود رضا فاضلی ، يکشنبه 26 آپريل 2009 از ساعت 3 تا 5 بعد از ظهر
CourtYard Marriot Hotel @ 15443 Ventora Blvd Sharman Oks CA 91403